Om onze groei met dezelfde kwaliteit door te kunnen zetten openen we op 1 oktober 2022 een derde locatie in Beek en Donk. De locatie is gevestigd op Wethouder Heinsbergenplein 4-6 en zal ruimte bieden aan 32 kindplaatsen in de leeftijd van 0-4 jaar en 44 plaatsen voor Buitenschoolse Opvang.
De twee groepen kinderdagverblijf zijn zeer ruim opgezet tot wel 130m2! per ruimte. Hierdoor is er volop ruimte om alle kinderen ontwikkelingsgericht op te vangen en veel speelplezier te geven. Ook de BSO is ruim opgezet en alle ruimtes zijn aan elkaar geschakeld met aparte ingangen, keukens en toiletten.

De buitenruimte is maar liefst 950m2 en wordt geheel door een specialist ingericht, waarbij de nadruk ligt op sport, spel en beweging. Volg onze website voor meer nieuws.

Kennis maken?

Wij bieden een eigentijds aanbod waarin flexibele opvang centraal staat, zodat we jullie als ouders kunnen ontzorgen en je kind met een veilig gevoel bij ons achter kunnen laten. Dit doen we in een geheel verbouwde en zeer ruim opgezette opvang in combinatie met een stimulerende, veilige en gezonde omgeving.
Nieuwsgierig? Kom gerust een keer langs om kennis met ons te maken.