Buitenschoolse opvang

Na een drukke dag lekker spelen of gewoon even bijkomen in onze grote binnen- en buitenruimte met tal van leuke activiteiten.

Een gezellige, uitdagende en veilige omgeving is een basisvoorwaarde voor ouder(s)/verzorger(s) om hun kinderen te plaatsen op de BSO. Als werkende ouder vind je het fijn als je kind met andere kinderen kan spelen en begeleid wordt door goed opgeleide pedagogisch medewerkers.
Om het de kinderen gedurende de BSO-tijd naar de zin te maken organiseren we gerichte activiteiten voor alle leeftijden. Een kind mag zich niet gaan vervelen en wij vinden het belangrijk dat we uitdaging bieden aan alle kinderen die bij ons op de BSO verblijven. Door de uiteenlopende karakters en diversiteit in leeftijden is het belangrijk dat we inspelen op de individuele behoefte van elk kind en hun basisbehoefte kennen om dit te bewerkstelligen. Hierbij staan thema’s als spelen en vrije tijd, leren en ontwikkelen, relaties in de groep en samenwerken met de ouders centraal en deze thema’s zijn onlosmakelijk verbonden aan de vier pedagogische basisdoelen.

Onze BSO-kinderen worden actief beziggehouden met allerlei spelletjes die gericht zijn op de seizoenen. Binnen hebben we ingerichte hoeken waar de kinderen na een drukke schooldag tot rust kunnen komen. Hebben de kinderen na een schooldag nog energie over, dan kunnen ze op ons zeer ruime buitenterrein volop spelen en ravotten. Natuurlijk maken we ook met regelmaat leuke en leerzame uitstapjes met de kinderen met onze blauwe BSO-bussen. Hiermee brengen en halen we de BSO kinderen ook van en naar school.

 

 

Kennismaken?

Wij bieden een eigentijds aanbod waarin de ontwikkeling van het kind centraal staat. Dit doen we in een stimulerende, veilige en gezonde omgeving. Hiervoor werken wij met Kiki VErrijken, de meest actuele methode voor voorschoolse educatie. Hiermee dragen we bij aan een doorgaande leerlijn richting de basisschool en stimuleren we de kinderen om spelenderwijs te ontwikkelen.
Nieuwsgierig? Kom gerust een keer langs om kennis met ons te maken.