Ons team

Wij zijn erg trots en blij met ons team van enthousiaste en deskundige pedagogisch professionals!

Ons kader

Manager

 

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Renske Munsters en werk sinds 1 september bij Donkey. Ik heb mijn PABO opleiding afgerond en ben vol enthousiasme gestart. Ik hou van afwisseling en daarom vind ik het werken met verschillende leeftijdsgroepen erg leuk. Iedere leeftijdsgroep heeft namelijk zijn charmes waar ik mijn energie uit haal.  “Ik ben ervan overtuigd dat een positieve sfeer vanuit twee kanten komt, hier steek ik graag mijn tijd en energie in.” Ook vind ik het erg belangrijk om in te spelen op de verschillen tussen de kinderen. Dit ervaar ik zelf als mijn sterkte punt. Ik vind het een mooie uitdaging om bij te dragen aan een verdere professionalisering van Donkey.

Beleidsmedewerker en pedagogisch coach

 

Werken met kinderen is heel dankbaar werk. De tijd en energie die je in een kind steekt, worden meteen beloond. Soms met een lach of knuffel, maar ook met zichtbare stappen die je een kind ziet maken. Ik vind het mooi om de ontwikkeling van een kind te volgen en te zien dat elk kind uniek is, met zijn eigen ontwikkelingsbehoefte. Inspelen op de behoefte van ieder, individueel kind en het benutten van talenten vind ik belangrijk. De afgelopen jaren heb ik als leerkracht gewerkt en de kennis die ik daarbij heb opgedaan, komt goed van pas in de kinderopvang. Kinderen in een fijne, vertrouwde omgeving klaarstomen voor de toekomst, daar is Donkey de ideale plek voor en ik ben blij dat ik daarin mijn bijdrage kan leveren.

Roos Weijers

Locatie leider Koppelstraat en Brouwersstraat

Hoi ik ben Anouk , al jaren ben ik werkzaam in de kinderopvang, een echte passie kun je wel zeggen. Inmiddels zelf ook mama van  2 kindjes. Het werken met kinderen is elke dag een nieuw avontuur, elke dag is anders. Wat gaan we vandaag beleven, wat gaan we leren. En dat ik als pedagogisch professional kinderen mag ondersteunen en stimuleren en uitdagen in hun ontwikkeling is eigenlijk het mooiste wat er is. Wanneer ik zie dat kinderen groeien en gelukkig zijn ben ik helemaal happy . En als dat nog niet genoeg is wordt er ook nog veel gekletst, gelachen en geknuffeld.

Liefs anouk

Locatie leider Wethouder Heinsbergenplein

Spelen, leren, ontwikkelen, voor een kind is iedere dag een nieuw avontuur. Met vriendjes en vriendinnetjes je thuis voelen en spelenderwijs groot worden: een veilige omgeving om te kunnen zijn wie je bent.
Iedere dag is weer een nieuw avontuur. Heel bijzonder om kinderen te mogen volgen in hun ontwikkeling op deze fijne werkplek bij Donkey.
Buiten de groep om vervul ik de functie locatie leider van Gemert. Het leuke aan deze combifunctie is dat ik in verbinding blijf met het team, de kinderen, ouders en onze partners. Samenwerken met het team om invulling te geven aan onze visie en missie. Niet alleen kinderen begeleiden maar ook mijn collega’s. Om ze handvaten te kunnen bieden zodat we de pedagogische kwaliteit van onze opvang blijven verbeteren.

Stacey

Locatie leider Groeskuilen

Werken met kinderen is voor mij iedere dag weer een feestje. Ik krijg veel energie van het werken met kinderen. Het doet mij goed te zien dat kinderen gezellig met elkaar kunnen spelen en op deze manier stukjes van de wereld kunnen ontdekken. Ik word vrolijk wanneer we gezellig samen kunnen spelen of wanneer ze mij een knuffel komen geven. Ieder kind is uniek en ik vind het leuk om ervoor te zorgen dat ieder kind een leuke dag beleefd. Ik vind het belangrijk dat naar ieder kind individueel word gekeken, ieder kind heeft andere interesses. Ik geniet dan ook van de uitdaging hier zo goed mogelijk op aan te sluiten. Kinderen een leuke, veilige en fijne omgeving bieden en zo bijdragen aan hun ontwikkeling is iets waarop Donkey aansluit. Ik ben blij dat ik hier een aandeel in mag hebben.

Onze pedagogisch professionals 

op locatie Koppelstraat onze gele groep

Hoi hoi,

Ik ben Isa en ik ben sinds juni 2022 werkzaam bij donkey. Ik werk met veel plezier en ik kan uitdaging vinden in de flexibele opvang. Er hangt een fijn en warm gevoel bij Donkey en dat is wat belangrijk is voor een veilig gevoel bij de kinderen. De sfeer onderling draagt daar ook zeker aan bij. Ik vind het leuk om bezig te zijn met de ontwikkeling van de kinderen. Het spelenderwijs stimuleren is waar ik voldoening uit haal. Ook het contact met ouders vind ik erg belangrijk, ik vind het fijn als ouders hun kind met een veilig gevoel achter kunnen laten.

Groetjes Isa

Hoihoi!

Ik ben Mila Jansen en sinds augustus 2020 werkzaam bij Donkey. De huiselijke sfeer vind ik prettig bij Donkey, dit zorgt voor een warm en knus gevoel. Ook draagt het bij aan de onderlinge band met collega’s. Zo kunnen niet alleen wij ons zelf zijn, maar de kinderen ook. Kinderen kunnen bij mij terecht voor een rust momentje, maar ook om even te springen en gek te doen. En laten we de troost- en knuffelmomentjes niet vergeten! Het leukste van het werken met kinderen zijn de lachende snoetjes en ook het meegaan op hun eigen ontdekkingstocht en hier een steentje aan bij te kunnen dragen!

Wat ik zo speciaal en leuk vind om met lieve kindjes te werken is vooral de positieve reacties van de kinderen. Een kindje in zijn waarde laten en positief benaderen vind ik erg belangrijk. Bezig zijn met de ontwikkelingen van de kinderen en hun vooruit helpen vind ik ook erg fijn. Ik geniet van het knuffelen, het enthousiasme en de reacties van de kindjes. Waarom ik bij Donkey werk? Een kind staat bij Donkey op 1! Elke dag weer een unieke dag maken en de kindjes met een glimlach naar huis laten gaan; daar doe ik het voor!🙂

Groetjes Lieke

Onze pedagogisch professionals 

op locatie Koppelstraat onze rose groep

Hallo,

Ik ben Jenny. Wat is het waardevol als je de dag mag beginnen met al die lieve snoetjes en fijne collega’s om je heen! Wat ik fijn vind is het opbouwen van een persoonlijke band met zowel de kinderen als de ouders en dat ik bij kan dragen aan een veilige en vertrouwde speel en leeromgeving. Als babyspecialist is het voor mij iedere dag een feestje als ik al die kleine hummeltjes binnen zie komen, mag knuffelen en mag begeleiden. Hoe klein en fijn ze ook zijn, ze worden veel te snel groot!

Groetjes Jenny

Het is elke dag een feestje om te mogen werken met zulke leuke collega’s & lieve kindjes. Het is mooi om die kleintjes te zien groeien en ontwikkelen tot een eigen karakter. Kinderen mogen bij Donkey zichzelf zijn en iedereen is welkom! Een band opbouwen met de kindjes vind ik heel belangrijk! Samen knuffelen, spelletjes doen, boekjes lezen maar ook zeker even lekker gek doen.
Het is fijn om te zien dat de kindjes altijd met een tevreden snoetje naar huis gaan!

Liefs, Indra

Onze pedagogisch professionals 

op locatie Koppelstraat onze blauwe groep

Hallo,

Mijn naam is Iris en ben in september 2022 begonnen als stagiaire bij Donkey. Nu ik klaar ben met mijn opleiding ben ik super enthousiast om bij Donkey te komen werken!
Elke dag ga ik met plezier naar het werk toe, want werken bij Donkey geeft veel voldoening en dankbaarheid. Samen met het leuke team en de vrolijke kinderen maken we er elke dag weer een leuke dag van. Wat ik nog meer erg leuk vind is dat ik mijn eigen mentorkinderen heb die ik in de loop van de tijd zie ontwikkelen en opgroeien. Het geeft mij heel veel voldoening dat ik hieraan mag bijdragen.

Liefs Iris

Hoi,

Ik ben Cindy. De gezellige en huiselijke sfeer zorgt ervoor dat het erg leuk is om bij Donkey te werken. Hierdoor voelen ook de kinderen zich veilig en geborgen en kunnen zij zichzelf zijn. Wat ik zo leuk vind aan het werken in de kinderopvang is dat je een band opbouwt met de kinderen en hen ziet groeien in hun ontwikkeling.
Samen met de kinderen boekjes lezen, liedjes zingen en knuffelen, daar geniet ik erg van. Het geeft mij altijd weer een goed gevoel wanneer de kinderen een fijne dag hebben gehad en weer vrolijk naar huis gaan.

Hoi allemaal, 

Mijn naam is Sanne en ik werk sinds november 2021 bij Donkey. Na lange tijd in de detailhandel te hebben gewerkt en zelf moeder te zijn geworden van twee lieve kindjes, begon het me toch weer te kriebelen om in de kinderopvang te werken. Ik vind het erg leuk om met de kinderen te zingen en lees graag voor uit boeken. Wat ik erg leuk vind aan het werk bij Donkey, is dat ik mijn vaste mentorkinderen heb die ik in de loop der jaren kan zien ontwikkelen en opgroeien. Het geeft mij heel veel voldoening dat ik hieraan mag bijdragen. 

Liefs, Sanne

Onze pedagogisch professionals en

vaste gezichten op Brouwersstraat Beek en Donk

Als ouder ben ik met Donkey in contact gekomen. De huiselijke en warme sfeer spraken mij meteen aan. Dit is wat ik voor mijn kinderen wil. Later heb ik de kans gekregen om ook bij Donkey te mogen werken. Het voelt erg goed om ook andere kinderen die warme sfeer en geborgenheid te kunnen bieden. Plezier hebben met de kinderen en de geborgenheid bieden vind ik het allerbelangrijkste. Met het veilig laten voelen en plezier hebben creëren we voor de kinderen een plek waarin ze zichzelf goed kunnen ontwikkelen. Ik bied de kinderen rust en ben erg geduldig naar de kinderen waardoor zij de kans krijgen zich op hun eigen tempo te ontwikkelen.

Groetjes Helga

Hay iedereen!

Ik ben Daniëlle en het is mijn passie om te werken met kinderen. Het leuke eraan vind ik gezellig met de kinderen dansen, knutselen, knuffelen maar vooral ook af en toe heel erg gek doen. Het mooie eraan is als je merkt dat kinderen een nieuwe mijlpaal samen met jou hebben bereikt en jij daaraan een kleine bijdrage hebt mogen leveren.

Onze pedagogisch professionals en vaste

gezichten op Weth. Heinsbergenplein Beek en Donk

Lachende en stralende snoetjes zien, daar geniet ik van. Stiekem net zo als de boevenstreken.

Werken met kinderen is elke dag weer anders. Maar wel elke keer een feestje! Er wordt veel gespeeld, geleerd, gezongen, geknuffeld maar vooral gelachen. Elk kind is uniek, groeit en ontwikkelt in zijn tempo. Ze daarbij ondersteunen en stimuleren, geeft mij voldoening. Kinderen een veilige, vertrouwde speel en leeromgeving bieden, vind ik ook erg belangrijk.

De band die je gedurende tijd met de kinderen en ouders opbouwt zijn waardevol en bijzonder.

Groetjes, Lisa

Onze pedagogisch professionals en vaste

gezichten op Weth. Heinsbergenplein Beek en Donk

Werken met kinderen is wat ik altijd met plezier doe. Samen met de kinderen kletsen, knutselen, knuffelen, dansen en er op uit gaan maakt het werk zo leuk. Het is mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en dat elk kind verschillend is op zijn eigen manier. Elke dag in de kinderopvang en BSO is anders en dat maakt het werk zo bijzonder. Het belangrijkste vind ik dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij Donkey.

Groetjes Lotte

Hallo,

Mijn naam is Kim en ik ben in september 2019 begonnen als stagiaire bij Donkey. Nu ik klaar ben met mijn opleiding ben ik super enthousiast om bij Donkey te komen werken! Elke dag kom ik met plezier naar Donkey toe, want werken bij Donkey geeft veel voldoening en dankbaarheid. Samen met het leuke team en de vrolijke kinderen maken wij elke dag weer bijzonder. Ik laat de kinderen graag knutselen, verven of tekenen en ook betrek ik de kinderen graag in een mooi boek om even tot rust te kunnen komen.

Liefs Kim

Hoi

Ik ben Quint en ik ben hier actief sinds 1 September, daarnaast ben ik nog als pedagogisch medewerker in opleiding en combineer ik het werken met mijn studie. Het bevalt mij heel goed bij Donkey omdat het een super leuk team is met een hele fijne sfeer om in te werken waarbij zowel alle collega’s als de kinderen zich zeer op hun gemak voelen. Ik vind het altijd heel leuk om te zien hoe fijn de kinderen samen kunnen spelen maar ook hoe goed de band is met de begeleiders in het team, je kunt hierdoor aan de kinderen zien dat ze altijd zich zelf zijn en hierdoor in een fijne omgeving zitten. Ik vind het fijn dat elke dag anders is met de kinderen en ik vind het nog fijner om de kinderen naar huis te laten gaan met een lach want daar doe je het toch voor op het einde van de dag!

Groetjes Quint

Onze pedagogisch professionals en

op onze vestiging Groeskuilen onze gele groep

Hoi,

Ik ben Veerle en sinds april 2022 ben ik werkzaam bij Donkey. Werken met kinderen is altijd mijn passie geweest. Van dichtbij zien wat voor ontwikkeling en groei zij doormaken is iedere dag weer een feestje. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik geniet van alle aandacht die ik ze kan geven. Spelen, grapjes maken, dansen, knuffelen en zoveel mogelijk aansluiten bij de behoefte van het kind is iets wat ik erg belangrijk vindt. Als kinderen met een lach komen en gaan is mijn missie volbracht.

Liefs, Veerle

Werken met kinderen is altijd mijn passie geweest. Bij Donkey staat het kind op 1, hierdoor heb je alle tijd om de kinderen op hun eigen manier te laten ontwikkelen. De een doet dat door zelf te gaan ontdekken. De ander heeft daar wat meer hulp bij nodig. Het leukste en het fijnste vind ik als een kindje aan het einde van de dag met een tevreden gevoel naar huis gaat. Elke dag is uniek en valt er weer iets nieuws te leren.

Groetjes Alysha

Hoi hoi,

Mijn naam is Nikky en ik werk met veel plezier bij Donkey! Wat het werken met kinderen voor mij leuk maakt, is het bijdragen aan de ontwikkeling door de begeleiding die ik ze kan bieden. Het zien groeien van de kinderen motiveert mij in mijn werk. Ik vind het erg belangrijk om een band te krijgen met de kinderen en een veilige sfeer te creëren. Elke dag is uniek en dat maakt het werk zo leuk. Samen met de kinderen maken we er elke dag een feestje van!

Hallo,

Mijn naam is Jesse Penninx en in september 2021 gestart als stagiaire bij Donkey. Ik ben bezig met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 in Helmond. Op dit moment zit ik in het laatste jaar en hoop dit jaar mijn diploma te behalen.
Werken met kinderen is altijd mijn passie geweest en doe daarin ook vrijwilligerswerk. Ik vind het mooi om de ontwikkeling van een kind te volgen en kinderen te begeleiden in hun groei. Ik geniet ervan om met de kinderen te spelen, dansen, muziek maken en samen veel te lachen. De positieve insteek vind ik daarin belangrijk waarin elk kind op zijn eigen manier kan ontwikkelen. Samen met mijn collega’s wil ik de kinderen een veilige opvang bieden en vind daarin het contact met ouders heel belangrijk. Samen moeten we het doen.

Onze pedagogisch professionals en

op onze vestiging Groeskuilen onze blauwe groep

Hoi hoi!

Wat het voor mij zo leuk maakt om te werken met kinderen is, dat iedere dag anders is. Donkey werkt met verticale groepen, daardoor kan ik knuffelen met groot en klein en vind het leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen maar ook even lekker gek doen. Donkey geeft voor mij een warm gevoel, iedereen is welkom en iedereen mag zijn zoals hij is. Ik geniet ervan om de kinderen te zien lachen en plezier te hebben, zo kunnen ze zich optimaal ontwikkelen. Daarbij vind ik het belangrijk dat ze zich thuis en op hun gemak voelen. 

Liefs Lianne

Wat Donkey voor mij bijzonder maakt is dat zowel ouders, kindjes als collega’s met warmte en respect worden behandeld. Je mag jezelf zijn!
Ik werk hier met veel plezier en geniet er van om onze Donkey kindjes te zien groeien en ontwikkelen. Het geeft mij een goed gevoel als de kinderen met een glimlach binnen komen en het naar hun zin hebben.
Het is huiselijk en knus en je voelt je er echt meteen thuis! 

Liefs, Bianca 

Ik ben Ellen en werk sinds November 2021 bij Donkey. Ik vind het leuk om met kinderen te werken omdat elke dag weer anders is. De kinderen ontwikkelen zich op hun eigen manier en op hun eigen tempo. Dat maakt werken met kinderen uniek. Ik geniet ervan om met de kinderen te knutselen, boekjes voorlezen, liedjes zingen, buiten spelen en samen knuffelen. De kinderen 1 op 1 aandacht geven die ze nodig hebben is zo waardevol. Het geeft mij veel voldoening als de kinderen met een lach weer naar huis gaan, en thuis vertellen hoe leuk het is geweest bij Donkey.

Groetjes Ellen

Hoi hoi allemaal,

Ik ben Brechje Jilesen, begonnen in Januari als stagiaire en sta inmiddels op de woensdagen en de vrijdagen vast op de groep. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Donkey! Eigenlijk zou ik het geen werken mogen noemen, ik geniet er van om de kinderen een fijne en leerzame dag te bieden en zo een steentje bij te dragen aan hun ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat ieder kind gezien en gehoord word, ieder kind is uniek en mag er zijn! Wanneer de kinderen aan het eind van de dag met een lach met de ouders naar huis gaan is mijn missie weer geslaagd!

Het werken met kinderen geeft mij heel veel voldoening. De kinderen toveren een lach op mijn gezicht. Het is prachtig en bijzonder om hun ontwikkeling te mogen volgen. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen tempo en daarom maakt dit werk het zo afwisselend. 

Als ouder weet ik hoe Donkey omgaat met de ontwikkeling van de kinderen. Daarom ben ik blij dat ik deel uit mag maken van dit prachtige team sinds januari 2022.

Liefs Danielle 

De eigenaren

Ons jonge en energieke team en de afwisseling die we creëren door de verticale groepen, geeft mij elke dag weer volop energie om er het maximale uit te halen. Ik vind het geweldig om samen met de kinderen te knutselen en de groep uitdagend te maken en te versieren met alle leuke knutselwerkjes. We kunnen niet van alle kinderen dezelfde sterren maken maar we kunnen ze wel allemaal laten schitteren. Een veilige en vertrouwde omgeving is hierbij essentieel en ik ben trots dat wij dat kunnen bieden aan ouders en kinderen. Daarom heb ik ervoor gekozen om mijn eigen kinderen ook deze beleving mee te laten maken.

Manon

Ik ben Marion en mede eigenaresse van Donkey. Ik ben erg trots dat ik samen met mijn dochter Manon ons bedrijf in vier jaar tijd zo heb zien groeien. Ook vind ik het fantastisch om te zien hoe ons team elke dag weer klaarstaat om voor de kinderen een onvergetelijke dag te maken.
Ik vind het heerlijk om elke ochtend al die blije snoetjes van de kinderen te zien en lekker met de kinderen bezig te zijn. Kinderen zijn mijn grote passie! Ik knutsel graag met de kinderen, ik lees graag boekjes voor en het geven van een flesje geeft me altijd veel voldoening. Ook samen met de kinderen op de grond spelen is altijd erg gezellig. Zo zie ik elke dag weer hoe kinderen zich ontwikkelen.
Ook ben ik altijd actief op zoek naar allerlei leuke activiteiten om de kinderen te stimuleren om lekker creatief bezig te zijn. Zo is geen dag hetzelfde en krijg ik elke dag veel nieuwe energie.

Liefs Marion

Hallo,

Ik ben Jan en sinds 1 januari mede eigenaar van Donkey. De afgelopen jaren heb ik veel achter de schermen gewerkt en ik ben trots dat ik nu samen met Marion en Manon deze prachtige kinderopvang verder mee mag opbouwen. De veelzijdigheid van het werk maken het fantastisch om te doen. De ene dag houd ik me bezig met de boekhouding, de website, KidsAdmin en andere administratieve zaken, de andere dag ga ik gezellig mee met de bakfiets naar een activiteit! Ook het opbouwen van ons team geeft me veel energie. Zij stralen hun enthousiasme ook weer uit naar de kinderen en de ouders en hier zijn we maar wat trots op. Elke dag loop ik over alle groepen heen en zie ik de blije kinderen die me altijd leuk begroeten, dit is wel de kers op de taart van deze mooie baan!

Groetjes Jan

Kennismaken?

Wij bieden een eigentijds aanbod waarin flexibele opvang centraal staat, zodat we jullie als ouders kunnen ontzorgen en je kind met een veilig gevoel bij ons achter kunnen laten. Dit doen we in een stimulerende, veilige en gezonde omgeving. Hiervoor werken wij met Kiki VErrjiken, de meest actuele methode voor voorschoolse educatie. Hierin dragen we bij aan een goede doorgaande leerlijn en stimuleren we de kinderen om spelenderwijs te ontwikkelen.
Nieuwsgierig? Kom gerust een keer langs om kennis met ons te maken.