Ons team

Wij zijn erg trots en blij met ons team van enthousiaste en deskundige pedagogisch professionals!

Ons kader

Algemeen Manager

Kinderen zien opgroeien en ontwikkelen binnen Donkey blijft bijzonder. Ze groeien tot hun beste zelf om de grote stap te maken naar de basisschool. Ook zien we ze vervolgens nog verder ontwikkelen op de BSO.
Als algemeen manager ben ik veel achter de schermen aan het werk om bijvoorbeeld de medewerker en kind planning in te richten. We werken achter en voor de schermen samen aan de kwaliteit van Donkey.  Ook ben ik regelmatig te zien op de werkvloer om bezig te kunnen zijn met de kinderen en samen te werken met collega’s. Op de werkvloer voel je waar de behoeftes liggen van de collega’s waar ik vervolgens achter de schermen weer mee aan de slag kan.
Ik vind het een mooie uitdaging om bij te dragen aan een verdere professionalisering van Donkey.

Renske Munsters

Operationeel Manager

Iedere dag is weer een nieuw avontuur.
Begonnen als pedagogisch medewerker bij Donkey, doorgegroeid naar operationeel manager.
Als operationeel manager werk ik intensief samen met onze pedagogisch beleidsmedewerker/coaches, en onze leidinggevenden. Je zult me op iedere locatie tegenkomen. Ik zorg er mede voor dat alle locaties onze missie en visie goed uitdragen. Ook zorg ik er mede voor dat onze werkwijze binnen de locaties verder geoptimaliseerd wordt en de kwaliteit van de geleverde opvang nog verder verbetert.
Loopt er iets niet lekker? Dan zal ik de schakel zijn tussen de locatie en het management. “Het ene moment ben ik met de leidinggevende in gesprek, het volgende moment sluit ik bij een werkoverleg aan of ga ik bij een locatie langs. Donkey blijft zich ontwikkelen, zo ikzelf ook. Hierdoor is geen dag hetzelfde en precies daarom heb ik het zo naar mijn zin bij Donkey.

Stacey

Beleidsmedewerker en pedagogisch coach

Binnen Donkey ben ik de pedagogisch beleidsmedewerker en één van de pedagogisch coaches. Ik schrijf beleidsstukken, zorg dat deze up-to-date blijven, verwerk eventuele aanpassingen in het beleid en zorg dat belangrijke aanpassingen worden gecommuniceerd met de medewerkers. Als coach maak ik de vertaalslag van het beleid naar de werkvloer: doen we wat we schrijven en schrijven we wat we doen?
Ik vind het mooi om de ontwikkeling van een kind te volgen en te zien dat elk kind uniek is, met zijn eigen ontwikkelingsbehoefte. Inspelen op de behoefte van ieder, individueel kind en het benutten van talenten vind ik belangrijk. Voordat ik bij Donkey kwam werken heb ik als leerkracht gewerkt en de kennis die ik daarbij heb opgedaan, komt goed van pas in de kinderopvang. Ook sluit mijn eerdere ervaring goed aan op de rol die ik binnen het zorgteam vervul. Kinderen in een fijne, vertrouwde omgeving klaarstomen voor de toekomst, daar is Donkey de ideale plek voor en ik ben blij dat ik daarin mijn bijdrage kan leveren.

Roos Weijers

Pedagogisch coach

Kinderen zien ontdekken, ontwikkelen en groeien, dat maakt het werken in de kinderopvang zo leuk! Vooral dat ik hier in een bijdrage kan leveren door verschillende activiteiten aan te bieden passend bij de ontwikkelingsbehoefte van het kind en ze daarmee ook beetje bij beetje in hun eigen tempo uit te dagen. Ieder kind is uniek en het is aan mij om daar op de juiste manier op in te spelen. De eerste stap daarin is kinderen een vertrouwd en geborgen gevoel geven, dan pas kan de ontwikkeling écht beginnen. Na een aantal jaar op de groep te hebben gewerkt, staat er voor mij nu een nieuwe uitdaging klaar: pedagogisch coach. Het doet mij goed om aan de kwaliteit van Donkey te mogen werken, zodat we blijven verbeteren en het beste uit al onze pedagogisch professionals kunnen halen.

Jamie

Onze pedagogisch professionals 

op locatie Koppelstraat onze gele groep

Hoi hoi,
Ik ben Isa en ik ben sinds juni 2022 werkzaam bij donkey. Ik werk met veel plezier en ik kan uitdaging vinden in de flexibele opvang. Er hangt een fijn en warm gevoel bij Donkey en dat is wat belangrijk is voor een veilig gevoel bij de kinderen. De sfeer onderling draagt daar ook zeker aan bij. Ik vind het leuk om bezig te zijn met de ontwikkeling van de kinderen. Het spelenderwijs stimuleren is waar ik voldoening uit haal. Ook het contact met ouders vind ik erg belangrijk, ik vind het fijn als ouders hun kind met een veilig gevoel achter kunnen laten.

Groetjes Isa

Hoihoi!
Ik ben Mila Jansen en sinds augustus 2020 werkzaam bij Donkey. De huiselijke sfeer vind ik prettig bij Donkey, dit zorgt voor een warm en knus gevoel. Ook draagt het bij aan de onderlinge band met collega’s. Zo kunnen niet alleen wij ons zelf zijn, maar de kinderen ook. Kinderen kunnen bij mij terecht voor een rust momentje, maar ook om even te springen en gek te doen. En laten we de troost- en knuffelmomentjes niet vergeten! Het leukste van het werken met kinderen zijn de lachende snoetjes en ook het meegaan op hun eigen ontdekkingstocht en hier een steentje aan bij te kunnen dragen!

Hoi ik ben Anouk , al jaren ben ik werkzaam in de kinderopvang, een echte passie kun je wel zeggen. Inmiddels zelf ook mama van  2 kindjes. Het werken met kinderen is elke dag een nieuw avontuur, elke dag is anders. Wat gaan we vandaag beleven, wat gaan we leren. En dat ik als pedagogisch professional kinderen mag ondersteunen en stimuleren en uitdagen in hun ontwikkeling is eigenlijk het mooiste wat er is. Wanneer ik zie dat kinderen groeien en gelukkig zijn ben ik helemaal happy. En als dat nog niet genoeg is wordt er ook nog veel gekletst, gelachen en geknuffeld.

Liefs Anouk

Onze pedagogisch professionals 

op locatie Koppelstraat onze rose groep

Hallo,
Ik ben Jenny. Wat is het waardevol als je de dag mag beginnen met al die lieve snoetjes en fijne collega’s om je heen! Wat ik fijn vind is het opbouwen van een persoonlijke band met zowel de kinderen als de ouders en dat ik bij kan dragen aan een veilige en vertrouwde speel en leeromgeving. Als babyspecialist is het voor mij iedere dag een feestje als ik al die kleine hummeltjes binnen zie komen, mag knuffelen en mag begeleiden. Hoe klein en fijn ze ook zijn, ze worden veel te snel groot!

Groetjes Jenny

Wat ik zo speciaal en leuk vind om met lieve kindjes te werken is vooral de positieve reacties van de kinderen. Een kindje in zijn waarde laten en positief benaderen vind ik erg belangrijk. Bezig zijn met de ontwikkelingen van de kinderen en hun vooruit helpen vind ik ook erg fijn. Ik geniet van het knuffelen, het enthousiasme en de reacties van de kindjes. Waarom ik bij Donkey werk? Een kind staat bij Donkey op 1! Elke dag weer een unieke dag maken en de kindjes met een glimlach naar huis laten gaan; daar doe ik het voor!?

Groetjes Lieke

Hoi hoi!
Mijn naam is Christel en ben in september 2022 begonnen als stagiair bij Donkey. Ik vind het zo fijn bij Donkey dat ik na mijn stage hier ben komen werken en werk hier nu met veel plezier. Wat is het fijn om elke dag met alle lieve kindjes de dag te beginnen! Ik geniet ervan om samen met de kinderen te spelen, te ontdekken, te knuffelen, te lachen en te leren. Het is zo bijzonder om te zien hoe ze groeien, zichzelf ontdekken en stap voor stap hun eigen persoonlijkheid ontwikkelen. Ook geeft het me een goed gevoel wanneer de kinderen met een lach naar Donkey komen weer met een lach naar huis gaan.

Liefs, Christel

Mijn passie om kinderen te helpen ontwikkelen is groots te noemen. De stappen die ze maken en daarin een bijdrage leveren, daar word ik enthousiast van. Het geeft mij voldoening en veel plezier in mijn werk. Kinderen moeten zich thuis kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn. Dit proberen wij bij Donkey te realiseren samen met alle collega’s. Dat is een groot pluspunt en grote reden waarom ik hier graag werk.

Groetjes Nick

Onze pedagogisch professionals

op locatie Koppelstraat onze blauwe groep

Hoi allemaal,
Mijn naam is Sanne en ik werk sinds november 2021 bij Donkey. Na lange tijd in de detailhandel te hebben gewerkt en zelf moeder te zijn geworden van twee lieve kindjes, begon het me toch weer te kriebelen om in de kinderopvang te werken. Ik vind het erg leuk om met de kinderen te zingen en lees graag voor uit boeken. Wat ik erg leuk vind aan het werk bij Donkey, is dat ik mijn vaste mentorkinderen heb die ik in de loop der jaren kan zien ontwikkelen en opgroeien. Het geeft mij heel veel voldoening dat ik hieraan mag bijdragen.

Liefs, Sanne

Hoi,
Ik ben Cindy. De gezellige en huiselijke sfeer zorgt ervoor dat het erg leuk is om bij Donkey te werken. Hierdoor voelen ook de kinderen zich veilig en geborgen en kunnen zij zichzelf zijn. Wat ik zo leuk vind aan het werken in de kinderopvang is dat je een band opbouwt met de kinderen en hen ziet groeien in hun ontwikkeling.
Samen met de kinderen boekjes lezen, liedjes zingen en knuffelen, daar geniet ik erg van. Het geeft mij altijd weer een goed gevoel wanneer de kinderen een fijne dag hebben gehad en weer vrolijk naar huis gaan.

Hallo allemaal,
Mijn naam is Eline en ben per 1 september 2023 begonnen als werknemer bij Donkey. Het jaar hiervoor heb ik stagegelopen dus ben ik bekend met de werkwijze van Donkey. Zelf wist ik altijd al dat ik in de kinderopvang wilde werken. Wat ik zo leuk vind aan werken in de kinderopvang is dat je de kinderen ziet groeien in hun ontwikkeling. Dat ik ze hierbij ook mag helpen maakt het alleen maar leuker. Ieder kind is anders en uniek en heeft andere interesses. Ik vind het geweldig om een fijne band met de kindjes op te bouwen, waardoor ze zich veilig en vertrouwd voelen bij mij. Bij Donkey werken is daarom ook echt iets voor mij. De fijne huiselijke sfeer die er hangt draagt bij aan een ontspannen sfeer in de groep. Hierdoor voelen de kinderen zich ook sneller op hun gemak. De blije gezichtjes zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier en een lach naar mijn werk kom.

Groetjes Eline

Hoi allemaal,
Ik ben Mandy en ik ben sinds oktober 2023 werkzaam bij Donkey.
Werken met kinderen is elke dag anders en weer een feestje met die vrolijke snoetjes om je heen.
Ieder kind leert spelenderwijs ontdekken en kan zichzelf zijn bij Donkey.
Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich in zijn/haar eigen tempo en ik kan daar deel van uit maken.

Groetjes Mandy

In september 2019 ben ik bij Donkey begonnen als stagiaire en na het behalen van mijn opleiding ben ik met veel enthousiasme hier blijven werken. In de afgelopen jaren heb ik op elke groep bij Donkey gewerkt of ingevallen en sinds dit jaar sta ik als vast gezicht op de blauwe groep op de Koppelstraat. Samen met het leuke team en de vrolijke kinderen maken wij elke dag weer bijzonder. Ik vind het leuk om samen met de kinderen liedjes te zingen of te tekenen en ook betrek ik ze graag in een mooi boek om even tot rust te kunnen komen.

Liefs Kim

Onze pedagogisch professionals 

op locatie Weth. Heinsbergenplein onze gele groep

Lachende en stralende snoetjes zien, daar geniet ik van. Stiekem net zo als de boevenstreken.
Werken met kinderen is elke dag weer anders. Maar wel elke keer een feestje! Er wordt veel gespeeld, geleerd, gezongen, geknuffeld maar vooral gelachen. Elk kind is uniek, groeit en ontwikkelt in zijn tempo. Ze daarbij ondersteunen en stimuleren, geeft mij voldoening. Kinderen een veilige, vertrouwde speel en leeromgeving bieden, vind ik ook erg belangrijk.
De band die je gedurende tijd met de kinderen en ouders opbouwt zijn waardevol en bijzonder.

Groetjes, Lisa

Mijn naam is Sara van der Pas, ik ben 27 jaar en ik woon in Beek en Donk. Mijn passie ligt echt bij het werken met jonge kinderen. De afgelopen 2 jaar heb ik met veel plezier als leerkracht in het onderwijs gewerkt (groep 1-2). Per augustus 2023 ben ik gestart bij Donkey. Het enthousiasme en de verwondering van kinderen geeft mij veel voldoening. Iedere dag is anders en de leuke, mooie en leerzame momenten met de kinderen zijn voor mij heel waardevol. Ik wil graag een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de kinderen. Ook vind ik het belangrijk dat ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn eigen manier, in een veilige en fijne omgeving.

Hallo,
Ik ben Renske en sinds december 2022 werkzaam bij Donkey. De ontwikkeling van kinderen vind ik ontzettend interessant en ik vind het een eer als ik hier een ‘‘steentje’’ aan kan bijdragen.
Wat mij zo aanspreekt aan werken bij Donkey is dat kinderen spelenderwijs leren, ontdekken en volledig zichzelf mogen zijn én dat op hun eigen tempo en niveau.
Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op een andere manier. Daarom vind ik het belangrijk om te zorgen voor een gevarieerd aanbod en de kinderen uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen. Geen één dag is hetzelfde en dat vind ik juist zo leuk!

Groetjes, Renske Schuijren.

Hoi hoi,
Mijn naam is Nikky en ik werk met veel plezier bij Donkey! Wat het werken met kinderen voor mij leuk maakt, is het bijdragen aan de ontwikkeling door de begeleiding die ik ze kan bieden. Het zien groeien van de kinderen motiveert mij in mijn werk. Ik vind het erg belangrijk om een band te krijgen met de kinderen en een veilige sfeer te creëren. Elke dag is uniek en dat maakt het werk zo leuk. Samen met de kinderen maken we er elke dag een feestje van!

Mijn naam is Souhailla en ik ben 26 jaar. Ik volg de opleiding pedagogisch medewerker op het Summa college. Met veel plezier loop ik 4 dagen stage bij Donkey. Ik hoop mijn diploma in 2024 te halen.
Het is mooi om te zien dat kinderen vanaf ongeveer 3 maanden tot de latere leeftijd bij je als het ware opgroeien en opbloeien. Dat jij mag zien en meemaken hoe zij zich ontwikkelen en hoe ze tot een volwaardig persoon vormen. Dat geeft je liefde en maakt je trots, je weet dat jou pedagogische bijdrage een belangrijke rol speelt hierin.
Ik kijk er naar uit om in dit team te werken en al jullie wondertjes te mogen zien opgroeien en natuurlijk om jullie als ouders te mogen ontmoeten! Maak gerust een praatje met mij, ik sta er zeker voor open om iedereen te leren kennen!
Groetjes Souhailla

Hoi hoi allemaal,
Mijn naam is Ilona, sinds mei 2023 ben ik werkzaam bij Donkey. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk omdat ik kinderen zie ontwikkelen en groeien. Ook vind ik het fijn samen met de kindjes te knuffelen, kletsen en spelen. Ik word er gelukkig van als kinderen het bij ons naar hun zin hebben en zich veilig voelen, dit is ook voor de ouders een geruststelling en fijn gevoel.
Groetjes Ilona

Onze pedagogisch professionals

op locatie Weth. Heinsbergenplein onze blauwe groep

Assistent leidinggevende Weth. Heinsbergenplein

Werken en zorg dragen voor kinderen betekent voor mij elke dag een stukje werkgeluk. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken en hen elke dag weer nieuwe dingen te leren. Samen op ontdekking gaan in een veilige en leerzame omgeving dat is waar ik energie van krijg. Ieder kind is anders en ik vind het dan ook een leuke uitdaging te kijken wat het meest passend is bij het kind, om op deze manier zo goed mogelijk aan te sluiten bij de ontwikkeling. Ik vind het belangrijk kinderen een thuisgevoel te geven. Dit doe ik door een knuffel te geven om te troosten en een praatje te maken om te zorgen voor gezelligheid.

Bette

Hay iedereen!
Ik ben Daniëlle en het is mijn passie om te werken met kinderen. Het leuke eraan vind ik gezellig met de kinderen dansen, knutselen, knuffelen maar vooral ook af en toe heel erg gek doen. Het mooie eraan is als je merkt dat kinderen een nieuwe mijlpaal samen met jou hebben bereikt en jij daaraan een kleine bijdrage hebt mogen leveren.

Als ouder ben ik met Donkey in contact gekomen. De huiselijke en warme sfeer spraken mij meteen aan. Dit is wat ik voor mijn kinderen wil. Later heb ik de kans gekregen om ook bij Donkey te mogen werken. Het voelt erg goed om ook andere kinderen die warme sfeer en geborgenheid te kunnen bieden. Plezier hebben met de kinderen en de geborgenheid bieden vind ik het allerbelangrijkste. Met het veilig laten voelen en plezier hebben creëren we voor de kinderen een plek waarin ze zichzelf goed kunnen ontwikkelen. Ik bied de kinderen rust en ben erg geduldig naar de kinderen waardoor zij de kans krijgen zich op hun eigen tempo te ontwikkelen.

Groetjes Helga

Onze pedagogisch professionals

op locatie Weth. Heinsbergenplein onze BSO groepen

Werken met kinderen is wat ik altijd met plezier doe. Samen met de kinderen kletsen, knutselen, knuffelen, dansen en er op uit gaan maakt het werk zo leuk. Het is mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en dat elk kind verschillend is op zijn eigen manier. Elke dag in de kinderopvang en BSO is anders en dat maakt het werk zo bijzonder. Het belangrijkste vind ik dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij Donkey.

Groetjes Lotte

Je leven lang genoeg bewegen en sporten, dat begint op de basisschool. De meeste kinderen vinden het leuk om te bewegen. Het is ook belangrijk voor ze om hier meer en beter mee bezig te zijn. Tegenwoordig zitten kinderen steeds vaker binnen voor de tv of een ander beeldscherm. Bij Donkey willen wij een bijdrage leveren aan het motiveren van kinderen om meer te bewegen. Als buurtsportcoach en pedagogisch medewerker ga ik me vooral richten op het sporten en bewegen met de kinderen van de BSO en het kinderdagverblijf. Ik ga bijvoorbeeld met de kinderen naar een speeltuin zodat ze daar kunnen spelen of we gaan naar een gymzaal om samen leuke activiteiten te doen zoals het spel trefbal. Ik ben 5 dagen op de BSO te vinden waar ik voor elke vestiging peuter- en kleutergym zal verzorgen om de jongere kinderen bezig te laten zijn met de fijne motoriek. 

Groetjes,

Nick Donkers

Onze pedagogisch professionals

op onze vestiging Groeskuilen onze gele groep

Hallo,
Mijn naam is Jesse Penninx en in september 2021 gestart als stagiaire bij Donkey. Ik ben bezig met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 in Helmond. Op dit moment zit ik in het laatste jaar en hoop dit jaar mijn diploma te behalen.
Werken met kinderen is altijd mijn passie geweest en doe daarin ook vrijwilligerswerk. Ik vind het mooi om de ontwikkeling van een kind te volgen en kinderen te begeleiden in hun groei. Ik geniet ervan om met de kinderen te spelen, dansen, muziek maken en samen veel te lachen. De positieve insteek vind ik daarin belangrijk waarin elk kind op zijn eigen manier kan ontwikkelen. Samen met mijn collega’s wil ik de kinderen een veilige opvang bieden en vind daarin het contact met ouders heel belangrijk. Samen moeten we het doen.

Werken met kinderen is altijd mijn passie geweest. Bij Donkey staat het kind op 1, hierdoor heb je alle tijd om de kinderen op hun eigen manier te laten ontwikkelen. De een doet dat door zelf te gaan ontdekken. De ander heeft daar wat meer hulp bij nodig. Het leukste en het fijnste vind ik als een kindje aan het einde van de dag met een tevreden gevoel naar huis gaat. Elke dag is uniek en valt er weer iets nieuws te leren.

Groetjes Alysha

Hoi hoi! Ik ben Ellis Janssen, een enthousiaste bbl student die het super leuk vind om met kinderen te werken. Bij Donkey geniet ik elke dag van het werken met de kinderen, waarbij ik ze aanmoedig om te spelen, te leren en te groeien. Ik hoop zo snel mogelijk mijn diploma te behalen op het ROC in Nijmegen. Ondertussen werk ik met veel plezier bij Donkey!

Groetjes Ellis Janssen

Onze pedagogisch professionals

op onze vestiging Groeskuilen onze blauwe groep

Assistent Leidinggevende Groeskuilen
Ik ben Ellen en werk sinds November 2021 bij Donkey. Ik vind het leuk om met kinderen te werken omdat elke dag weer anders is. De kinderen ontwikkelen zich op hun eigen manier en op hun eigen tempo. Dat maakt werken met kinderen uniek. Ik geniet ervan om met de kinderen te knutselen, boekjes voorlezen, liedjes zingen, buiten spelen en samen knuffelen. De kinderen 1 op 1 aandacht geven die ze nodig hebben is zo waardevol. Het geeft mij veel voldoening als de kinderen met een lach weer naar huis gaan, en thuis vertellen hoe leuk het is geweest bij Donkey.

Groetjes Ellen

Hoi hoi!
Wat het voor mij zo leuk maakt om te werken met kinderen is, dat iedere dag anders is. Donkey werkt met verticale groepen, daardoor kan ik knuffelen met groot en klein en vind het leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen maar ook even lekker gek doen. Donkey geeft voor mij een warm gevoel, iedereen is welkom en iedereen mag zijn zoals hij is. Ik geniet ervan om de kinderen te zien lachen en plezier te hebben, zo kunnen ze zich optimaal ontwikkelen. Daarbij vind ik het belangrijk dat ze zich thuis en op hun gemak voelen.

Liefs Lianne

Wat Donkey voor mij bijzonder maakt is dat zowel ouders, kindjes als collega’s met warmte en respect worden behandeld. Je mag jezelf zijn!
Ik werk hier met veel plezier en geniet er van om onze Donkey kindjes te zien groeien en ontwikkelen. Het geeft mij een goed gevoel als de kinderen met een glimlach binnen komen en het naar hun zin hebben.
Het is huiselijk en knus en je voelt je er echt meteen thuis! 

Liefs, Bianca 

Hoi hoi allemaal,
Ik ben Brechje Jilesen, begonnen in Januari als stagiaire en sta inmiddels op de woensdagen en de vrijdagen vast op de groep. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Donkey! Eigenlijk zou ik het geen werken mogen noemen, ik geniet er van om de kinderen een fijne en leerzame dag te bieden en zo een steentje bij te dragen aan hun ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat ieder kind gezien en gehoord word, ieder kind is uniek en mag er zijn! Wanneer de kinderen aan het eind van de dag met een lach met de ouders naar huis gaan is mijn missie weer geslaagd!

Hoi allemaal, 
Mij naam is Nienke Bentum en ik ben gestart als stagiaire bij donkey. Na het behalen van mijn diploma in juni 2023 ben ik bij Donkey blijven werken. Hier is een fijne sfeer om in te werken en dat vind ik heel belangrijk. Met zowel de collega’s als de kinderen is het altijd gezellig! We maken er elke dag weer een feestje van met elkaar. Elke dag is anders en dat is wat het leuk maakt. Zo is er elke dag weer een nieuwe uitdaging. Mijn passie lag altijd al bij kinderen. Samen lachen, knuffelen, dansen, zingen, knutselen daar geniet ik van. De liefde die je van de kinderen krijgt is het mooiste wat er is. Het is belangrijk dat elk kind zich op zijn/haar gemak voelt, daarom staat het kind ook op nummer 1. Zo kan iedereen zich op zijn/haar eigen manier en tempo ontwikkelen. 

Liefs Nienke

De eigenaren

Hallo,
Ik ben Jan en sinds 1 januari 2021 mede eigenaar van Donkey. De afgelopen jaren heb ik veel achter de schermen gewerkt en ik ben trots dat ik nu samen met Marion deze prachtige kinderopvang verder mee mag opbouwen. De veelzijdigheid van het werk maken het fantastisch om te doen. De ene dag houd ik me bezig met de boekhouding, de website, KidsAdmin en andere administratieve zaken, de andere dag ga ik gezellig mee met de bakfiets naar een activiteit! Ook het opbouwen van ons team geeft me veel energie. Zij stralen hun enthousiasme ook weer uit naar de kinderen en de ouders en hier zijn we maar wat trots op. Elke dag loop ik over alle groepen heen en zie ik de blije kinderen die me altijd leuk begroeten, dit is wel de kers op de taart van deze mooie baan!

Groetjes Jan

Ik ben Marion en mede eigenaresse van Donkey. Ik ben erg trots dat ik samen met mijn dochter Manon ons bedrijf in vier jaar tijd zo heb zien groeien. Ook vind ik het fantastisch om te zien hoe ons team elke dag weer klaarstaat om voor de kinderen een onvergetelijke dag te maken.
Ik vind het heerlijk om elke ochtend al die blije snoetjes van de kinderen te zien en lekker met de kinderen bezig te zijn. Kinderen zijn mijn grote passie! Ik knutsel graag met de kinderen, ik lees graag boekjes voor en het geven van een flesje geeft me altijd veel voldoening. Ook samen met de kinderen op de grond spelen is altijd erg gezellig. Zo zie ik elke dag weer hoe kinderen zich ontwikkelen.
Ook ben ik altijd actief op zoek naar allerlei leuke activiteiten om de kinderen te stimuleren om lekker creatief bezig te zijn. Zo is geen dag hetzelfde en krijg ik elke dag veel nieuwe energie.

Liefs Marion

Kennismaken?

Wij bieden een eigentijds aanbod waarin de ontwikkeling van het kind centraal staat. Dit doen we in een stimulerende, veilige en gezonde omgeving. Hiervoor werken wij met Kiki VErrijken, de meest actuele methode voor voorschoolse educatie. Hiermee dragen we bij aan een doorgaande leerlijn richting de basisschool en stimuleren we de kinderen om spelenderwijs te ontwikkelen.
Nieuwsgierig? Kom gerust een keer langs om kennis met ons te maken.