De oprichters

Kindgericht, inspirerend en verbindend 

Een naam die herkenning oproept met de locatie en tevens een link heeft met een vrolijk dier: zo is de naam Donkey ontstaan. Het logo straalt professie uit naar de ouders, maar is ook voor kinderen erg herkenbaar.

Op 1 januari 2017 werd op locatie Koppelstraat 97 in Beek en Donk gestart met Donkey Kinderdagverblijf en BSO; een professioneel kinderdagverblijf waar kindgericht gewerkt wordt. Marion van Eeten en Manon de Jong, moeder en dochter, zijn gestart met één groep van zes kinderen. ‘Voor ons een droom die we verwezenlijkt hebben. Samen hebben we dezelfde ideeën, dezelfde manier van werken en een passie voor werken met kleine kinderen’. In januari 2021 is Jan van Eeten, vader van Manon, ook als eigenaar toegetreden. De vestiging in Gemert werd ook in januari geopend en op 3 oktober 2022 is onze tweede locatie in Beek en Donk geopend. Per 1 juli 2023 heeft Manon de keus gemaakt om meer tijd door te brengen met haar gezin en is uit het bedrijf gestapt.
Op dit moment biedt Donkey dagopvang aan ruim 250 kinderen verdeeld over drie locaties en hebben we een klein hoofdkantoor in de regio.

 

Kennismaken?

Wij bieden een eigentijds aanbod waarin de ontwikkeling van het kind centraal staat. Dit doen we in een stimulerende, veilige en gezonde omgeving. Hiervoor werken wij met Kiki VErrijken, de meest actuele methode voor voorschoolse educatie. Hiermee dragen we bij aan een doorgaande leerlijn richting de basisschool en stimuleren we de kinderen om spelenderwijs te ontwikkelen.
Nieuwsgierig? Kom gerust een keer langs om kennis met ons te maken.