Plezier in je werk, er wordt naar je geluisterd, je kunt je ideeën en kwaliteiten zelf in de praktijk brengen, je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en samen successen vieren. Hierbij wordt je direct ondersteund door de locatieverantwoordelijke, maar ook door de beleidsmedewerker en coach. Dat is werken bij Donkey, een hecht familiebedrijf gevestigd in Beek en Donk en Gemert.

Ben jij diegene die het leuk en uitdagend vindt om een nieuwe groep op te zetten, ambitieus is en mee wilt groeien in onze organisatie? Voor onze huidige locaties en onze nieuwe locatie zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die ons gezellige en enthousiaste team komen versterken. Je kunt bij ons direct aan de slag op het kinderdagverblijf of de BSO. We werken met kleine vaste teams die er elke dag weer een groot feest van maken voor elkaar, de kinderen en jezelf.

Bij ons mogen de kinderen spelenderwijs leren, ontdekken en volledig zichzelf zijn op hun eigen tempo en niveau. Dit doen we op verticale groepen, zodat het kind in contact staat met alle leeftijden waardoor er veel uitdaging is voor ieder kind. We werken met het nieuwe ontwikkelprogramma KiKi VERrijken, een programma waar spelenderwijs leren centraal staat en dat bruist van de leuke activiteiten waarin je van ons alle vrijheid krijgt. Dit alles in een gezellige sfeer. Het contact met de ouders vinden wij hierin erg belangrijk, om samen de ontwikkeling van het kind te volgen.

Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent enthousiast en hebt goede communicatieve, sociale en creatieve vaardigheden
 • Je houdt van open en eerlijke communicatie
 • Je bent een goede teamspeler en bent tegelijkertijd in staat om zelfstandig te werken
 • Je bent flexibel, proactief, stressbestendig en doortastend
 • Je bent initiatiefrijk en ondernemend en je wilt jezelf blijven ontwikkelen
 • Je bezit een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel en voelt je betrokken

Wat bieden wij jou:

 • Een salaris conform de cao kinderopvang
 • Een vast rooster met een vaste vrije dag(en)
 • Veel vrijheid om initiatieven en activiteiten te ontplooien
 • Een informeel en gezellig team in een fijne werksfeer
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Volop mogelijkheid om mee te denken hoe we onze kinderopvang nog beter kunnen maken
 • Twee studiedagen per jaar waar we met het hele team werken aan de teamspirit
 • Een onvergetelijk personeelsfeest

Ben je in het bezit van een diploma die kwalificeert voor het werken als pedagogisch medewerker in de kinderopvang en herken je jezelf in het bovenstaande? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Je kunt je CV en motivatiebrief sturen aan:

info@donkeykinderdagverblijfenbso
T.a.v. Manon de Jong